Menu Sluiten

Retourneren

Bij Custom RVS begrijpen we dat het soms nodig is om een product terug te sturen. Daarom streven we ernaar onze klanten een eenvoudig en transparant retourproces te bieden.

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van je bestelling een product terug te sturen, mits het ongebruikt is.

Om een retour te initiëren, dien je ons retourformulier in te vullen. Je kunt het formulier downloaden via onderstaande link:

Download retourformulier

Vul het formulier in en stuur het samen met het product terug naar ons retouradres:

Retouradres: Custom RVS Haatlanderijk 25 8263 AN Kampen

Houd er rekening mee dat de kosten voor de retourzending voor jouw rekening zijn, behalve als het product bij ontvangst beschadigd of defect blijkt te zijn. In dat geval nemen wij de retourkosten op ons.

Uitzonderingen retourrecht:

Maatwerkartikelen kunnen niet geretourneerd worden. Dit zijn artikelen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt, zoals bijvoorbeeld watervallen of kapstokken. Alles wat buiten de standaard producten in onze webshop wordt besteld, wordt beschouwd als op maat gemaakt en kan niet geretourneerd worden.

Verwerking retourzending:

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, zullen wij beoordelen of het artikel nog in goede staat is en of deze nog als ‘nieuw’ verkocht kan worden. Indien een artikel is beschadigd, incompleet of is aangepast om welke reden dan ook, zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen. De kosten hiervan zullen gelijk zijn aan de verkoopprijs van het artikel of aan de kosten die wij moeten maken voor het herstellen van het artikel. In het geval dat een artikel niet in nieuwstaat verkeert, zullen wij contact met je opnemen.

Terugbetaling:

De terugbetaling gebeurt nadat wij hebben geconstateerd dat wij de geretourneerde artikelen in goede staat hebben ontvangen of nadat je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt geretourneerd. Het aankoopbedrag wordt na ontvangst zo snel mogelijk, dan wel binnen 14 dagen, aan je terugbetaald. Terugbetaling gebeurt via dezelfde betaalmethode als waarmee je je bestelling hebt betaald.

Wanneer je je gehele bestelling aan ons retourneert, worden ook de door ons berekende verzendkosten terugbetaald. Wanneer je slechts een deel van je bestelling retourneert, worden de door ons berekende verzendkosten niet terugbetaald.

Artikelen ruilen:

Wij hebben geen ruilprocedure. Als je een artikel wil ruilen, verzoeken we je het reeds ontvangen artikel aan ons te retourneren en het nieuwe gewenste artikel te bestellen in onze webshop.

Verkeerd, defect of beschadigd product ontvangen:

Als je een verkeerd product hebt ontvangen of een product dat defect, beschadigd of incompleet is, meld dit aan ons via info@customrvs.nl met een duidelijke uitleg en foto’s. Wij zullen vervolgens passende retourinstructies geven.

Voor meer informatie over ons retourbeleid en andere algemene voorwaarden, bekijk onze algemene voorwaarden.