Menu Sluiten

Service en Contact

Welkom op onze Service en Contact pagina. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om een goede en zorgeloze ervaring met onze producten en diensten te garanderen. Klik op de onderstaande links om naar de specifieke pagina’s te gaan voor meer gedetailleerde informatie.

Over ons

Ontdek wie wij zijn, waar we voor staan en wat ons motiveert. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid vormt de kern van ons bedrijf.

Lees meer op de Over ons pagina.

Verzending en bezorging

Krijg gedetailleerde informatie over ons verzendproces, inclusief de verschillende verzendmethoden die we aanbieden, geschatte levertijden en eventuele verzendkosten.

Lees meer op de Verzending en bezorging pagina.

Retourneren

Wilt u een product retourneren? Hier vindt u alle benodigde informatie over ons retourbeleid, hoe u een retourzending kunt aanvragen en wat de vervolgstappen zijn.

Lees meer op de Retourneren pagina.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Mogelijk vindt u het antwoord in onze uitgebreide lijst van veelgestelde vragen. Van productinformatie tot bestelprocessen, we hebben het voor u op een rijtje gezet.

Lees meer op de Veelgestelde vragen pagina.

RVS304 of RVS316

Verken de verschillende soorten roestvast staal (RVS) die wij aanbieden, met een speciale focus op RVS304 en RVS316. Ontdek de unieke eigenschappen en toepassingen van deze veelgebruikte RVS-soorten, en kies het juiste materiaal voor uw project.

Lees meer op de RVS304 of RVS316 pagina.

RVS onderhoud

Houd uw RVS304 en RVS316 producten in topconditie met onze onderhoudsrichtlijnen. Van schoonmaaktips tot preventieve maatregelen, wij helpen u om de levensduur van uw RVS producten te verlengen.

Lees meer op de RVS onderhoud pagina.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of hulp nodig? Ons team staat klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen over producten, bestellingen, verzendingen of andere zaken.

Lees meer op de Contact pagina.