Menu Sluiten

Over ons

Vakmanschap en Kwaliteit

Wie zijn wij

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf dat al 4 jaar in Kampen produceert. Binnen de Custom RVS-familie zijn wij trots op ons unieke assortiment luxe duurzame producten. Deze worden in eigen beheer ontworpen en nog altijd op ambachtelijke wijze grotendeels met de hand door vakmensen gemaakt. Zo bewaken wij de kwaliteit van onze producten.

Onze belofte: De luxe Custom RVS producten zorgen voor de perfecte aankleding van uw woning en tuin. Naast een chique uitstraling, passend bij uw persoonlijke stijl, staan onze producten garant voor uitzonderlijke kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

Onze waarden:

  • Design
  • Duurzaamheid
  • Functionaliteit
  • Kwaliteit
  • Vakmanschap
  • Oog voor detail

Over Custom RVS

Design filosofie achter onze producten:

In een paar woorden kan de stijl van Custom RVS worden omschreven als modern, tijdloos en duurzaam.

Vanuit het perspectief van perfectie en functionaliteit is de Custom RVS collectie ontstaan. U zult genieten van het verfijnde vakmanschap wanneer u het product gebruikt.

Het belangrijkste doel van ons ontwerp is dat de producten niet alleen functioneel zijn, maar op een luxe en perfecte manier meerwaarde creëren in en rondom het huis of tuin.

Onze samenwerking met hoveniers en architecten
Wij werken samen met een breed netwerk van hoveniers en architecten om ervoor te zorgen dat elk product perfect aansluit bij de wensen en behoeften van onze klanten.

“Een tijdloos en minimalistisch design, onderzocht comfort, functionaliteit en high-end kwaliteit om de perfecte combinatie van esthetiek en gebruiksgemak te creëren voor iedere ruimte”:

Onze Missie en Visie

Ontdek wie wij zijn, waar we voor staan en wat ons motiveert. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid vormt de kern van ons bedrijf. Bij Custom RVS streven we ernaar om elke dag opnieuw een stukje vakmanschap en schoonheid toe te voegen aan uw woon- en leefomgeving.

Bedankt voor uw vertrouwen en interesse in onze producten. Wij hopen met Custom RVS elke dag weer iets bijzonders te creëren voor onze klanten.

Vakmanschap sinds 2008

Sinds 2008 hebben meerdere leden van de CustomRVS-familie bijgedragen aan de ontwikkeling van Custom RVS zoals we het vandaag de dag kennen. De productie van huisnummers, watervallen en meubilair staat nog steeds centraal, maar we zijn steeds meer markt georiënteerd en spelen steeds meer in op de vraag van de klant in een wereldwijde markt. Onze WCD afdekplaten gaan al door heel Europa.

Onze focus ligt op duurzaamheid, slimme oplossingen, en hoge kwaliteit en service voor onze klanten.

Gecentreerd rond de RVS-producten, werd een complete collectie producten ontwikkeld voor de ingang van huizen en gebouwen.