Menu Sluiten

Betaalmogelijkheden

In onze webshop bieden we verschillende betaalopties aan om je bestelling eenvoudig en veilig af te ronden. Hieronder vind je meer informatie over elke betaalmethode:

iDeal

Met iDeal kun je direct en veilig betalen via je eigen vertrouwde bankomgeving. We ondersteunen iDeal-betalingen voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Knab, SNS Bank, Rabobank, Regiobank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Betalingen via iDeal worden doorgaans nog dezelfde werkdag verwerkt. Voor meer informatie kun je terecht op de website van iDeal.

Achteraf betalen met Klarna

Met Klarna heb je de mogelijkheid om je bestelling pas te betalen nadat je deze hebt ontvangen. Je krijgt een betaaltermijn van 14 dagen, die ingaat zodra je aankoop wordt verzonden. Dit geeft je de kans om je aankoop eerst te bekijken voordat je betaalt. Ga naar de website van Klarna voor meer details.

PayPal

PayPal biedt een veilige manier om elektronisch te betalen. Je dient een PayPal-rekening te hebben om van deze optie gebruik te maken. Betalingen via PayPal worden doorgaans dezelfde werkdag verwerkt. Voor meer informatie kun je terecht op de website van PayPal.

Sofort Banking

Klanten uit verschillende Europese landen, waaronder België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen, kunnen betalen met Sofort Banking. Dit systeem is vergelijkbaar met iDeal. Onze partner voor betalingen via Sofort Banking is Sisow. Bezoek de website van Sisow voor meer informatie.

Giropay

Giropay is een populaire betaalmethode in Duitsland. Het stelt Duitse klanten in staat om directe bankoverschrijvingen te doen via hun online bankrekening. Ga naar de website van Giropay voor meer informatie.

Creditcard

We accepteren betalingen met Maestro, Mastercard en Visa creditcards. Deze betaalmethoden bieden een veilige en directe elektronische betalingsoptie. Voor meer informatie kun je terecht op de websites van Mastercard en Visa.

Bancontact

Voor klanten uit België of met een Belgische bankrekening bieden we de mogelijkheid om te betalen via Bancontact. Dit is een veilige manier om je betaling te voldoen. Onze partner voor betalingen via Bancontact is Sisow. Ga naar de website van Sisow voor meer informatie.

Heb je nog vragen over onze betaalmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!