Menu Sluiten

Verzending, bezorging en retourneren

Afhankelijk van het productgroep en pakketgrootte bieden wij 1 verzendoptie. De verzendkosten worden altijd gedetailleerd weergegeven tijdens het betalingsproces. Zo weet u altijd welke verzendkosten er worden gemaakt voordat u de bestelling afrondt. Onze producten worden verzonden met DHL.

Verzendkosten Nederland

LandSoort pakketVerzendenSoort producten
NederlandBrievenbus€ 7,00 WCD afdekplaten
NederlandPakket tot 5 kg€ 8,00Scheurkalenderhouder / huisnummers
TexelBrievenbus€ 16,50WCD afdekplaten
TexelPakket tot 5 kg€ 18,00Scheurkalenderhouder / huisnummers
WaddeneilandenBrievenbus€ 24,50WCD afdekplaten
WaddeneilandenPakket tot 5 kg€ 26,00Scheurkalenderhouder / huisnummers

Verzendkosten België en Duitsland

LandSoort pakketVerzendenSoort producten
BelgiëBrievenbus€ 8,00WCD afdekplaten
BelgiëPakket tot 5 kg€ 12,50Scheurkalenderhouder / huisnummers
DuitlsandPakket tot 2 kg€ 13,40Alle producten

Verzendkosten bij bestelling van meerdere items

  • Als er twee of meer artikelen worden besteld met de verzendmethode “pakketverzending”, worden de verzendkosten slechts één keer berekend.

Levertijden

  • De levertijd van een product is  doorgaans 2 tot 5 werkdagen , afhankelijk van de productgroep, beschikbaarheid en verzendwijze.
  • Heeft u  meerdere producten besteld met verschillende levertijden? Dan geldt de langste levertijd voor de gehele bestelling. Hiermee proberen we extra verzendkosten voor u te vermijden. Indien u dit wenst, kunnen wij de artikelen ook verzenden zodra deze beschikbaar zijn. Er zijn extra verzendkosten voor elk pakket.

Verzending volgen

Bij de verzendbevestiging ontvang je een link om je pakket te volgen.

Retourneren

We begrijpen dat het soms nodig is om een product te retourneren. Daarom bieden wij onze klanten graag de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een product terug te sturen.

Om in aanmerking te komen voor retournering moet het product ongebruikt zijn.
Ook moet de retourzending vergezeld zijn van een retourformulier, dat je hieronder kunt downloaden. Vul het formulier in en stuur het samen met het product terug naar ons retouradres.

Retouradres :
Custom RVS
Haatlanderijk 25
8263 AN Kampen

Let op: de kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij het product beschadigd of defect is bij ontvangst. In dat geval zullen wij de kosten voor onze rekening nemen.

Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetalen. Dit gebeurt via dezelfde betaalmethode als waarmee de oorspronkelijke aankoop is gedaan.

Mocht je nog vragen hebben over het retourneren van producten, neem dan gerust contact met ons op via info@customrvs.nl . Onze klantenservice staat voor je klaar om je te helpen.